Logo GoSports
Header website

Vrijwilliger worden

Ben je opzoek naar een leuke en uitdagende vrijwilligersbaan, dan ben je bij stichting GoSports op het juiste adres. Als vrijwilliger bij stichting GoSports ben je vast onderdeel van het multidisciplinaire team en speel je een belangrijke rol in de begeleiding van de deelnemers.


Vrijwillig is niet vrijblijvend is het motto van ons vrijwilligersteam. De deelnemers verwachten je wel op de begeleidingsmomenten en het met elkaar nakomen van de afspraken is vinden wij een belangrijk goed.


Dit ben jij

Ben jij degene die zich kan vinden in onze visie. En heb jij interesse om ons team te komen versterken. Jij bent iemand die graag samenwerkt met collega begeleiders en de doelgroep. Verder pas je goed binnen het team als je enthousiast, flexibel, energiek en proactief bent. Je hebt affiniteit met de doelgroep en hebt gevoel voor humorErvaring is gewenst, niet vereist. 'Niet lullen maar poetsen' en 'afspraak is afspraak' zijn ook jouw uitgangspunten!


Ons aanbod

- Zwembegeleider ( 2 t/m 7 uur per week)

- Registratie aankomst en vertrek zwembad (Balie) ( 2 t/m 7 uur per week)

- Ondersteunend begeleider dagbesteding ( 2 t/m 32 uur per week)

- Begeleider koken ( 4 uur per week)

- Wandel-/beweegmaatje (4 uur per week)\


VOG

Voor iedere medewerker, vrijwilliger en stagiaire is het hebben van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) verplicht!


Interesse?!

Enthousiast?! Jij bent het, wij weten het zeker! Stuur snel je motivatiebrief en CV naar sollicitaties@gosportsenplezier.nl of solliciteer via onderstaande link.


Eerst nog vragen over de vacature bel of Whatsapp dan gerust met: Marloes Robijn via 06 - 81 88 63 03 of stuur een mail naar marloes.robijn@gosportsenplezier.nl

Solliciteer!